| Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. | |
|
+2[...RitüeL...] (...BÜŞRA_CK...) 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Ptsi Ekim 20, 2008 1:42 pm | |
| |
|
| |
(...BÜŞRA_CK...) ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Sitemiz nasıl? : BENİM SİTEM OLDUĞU İÇİN ÇOK GÜZEL :) Grup hepsiden favorin? : CEMRE Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. C.tesi Ekim 25, 2008 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Ptsi Ocak 12, 2009 7:00 pm | |
| ya ben şu anda biraz acle olarak yaptım daha sonra daha güzelini yaparım şu anki logomuza benziyor üzerinde aynışeyler yazıyor sayılır umarım beğenrsiniz: dediğim gibi bu biraz acele oldu umarım beğenirsiniz |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Sitemiz nasıl? : BENİM SİTEM OLDUĞU İÇİN ÇOK GÜZEL :) Grup hepsiden favorin? : CEMRE Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Salı Ocak 13, 2009 10:42 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Çarş. Ocak 14, 2009 5:43 pm | |
| kullanıcakmısın peki eğer kullanırsan çok sevinirim tabi eğer istersen |
|
| |
[...RitüeL...] ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 28 Nerden : ist Sitemiz nasıl? : ck gsl Grup hepsiden favorin? : cemre&eren Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Çarş. Ocak 14, 2009 6:26 pm | |
| cnm sbr ama bize bnn msj var msj yok kilit vb.leri de lazım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Salı Ocak 20, 2009 6:55 pm | |
| tamam isterseniz onlarıda yapabilirim |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. C.tesi Ocak 31, 2009 1:30 pm | |
| canım onlarıda yap yapabilirsen koyabilirim çünkü çok güzel olmuş | |
|
| |
eRenPeLin ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden : istanbul Sitemiz nasıl? : süperr Grup hepsiden favorin? : eren Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Ptsi Şub. 02, 2009 3:55 pm | |
| ben bir tane daha logo yaptım buna da adımı yazmadım: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden : istanbul Sitemiz nasıl? : süperr Grup hepsiden favorin? : eren Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Ptsi Şub. 02, 2009 7:46 pm | |
| arkadaşlar flood için özür ama aralıklarla yapabildim şimdide sadce bunu yapabildim zamanım yoktu devamını yarın koycam buyrun: [RL=http://imageshack.us] [/URL] | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Salı Şub. 03, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Salı Şub. 03, 2009 4:50 pm | |
| arkadaşlar bende adımı yazimi logoya yazarsamda kimci admin olarak yazayım? bu arada büşracım teşekkür ederim cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Paz Şub. 15, 2009 1:40 pm | |
| tamam canım gerek kalmadı sitede büssürü üye vardı 200 üye olmuş | |
|
| |
AnGeL-gİrL ღ°•.♥.•°ღ MoDeRaTöRღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : söylemem Sitemiz nasıl? : harika Grup hepsiden favorin? : cemre Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Perş. Şub. 19, 2009 12:27 pm | |
| ya kızım sen manyakmısın niye benim yaptıklarımı çalıyosunnnn hırsızmısın kızım sen | |
|
| |
l-cemreji_gril_admin-l Mega Mod
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Nerden : admınlıkten Sitemiz nasıl? : otedende ote Grup hepsiden favorin? : cemre Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. C.tesi Şub. 21, 2009 12:42 am | |
| BUNDAN SONRA LOGOLARDA BNM ADIMDA OLUCAKTIRR | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : söylemem Sitemiz nasıl? : harika Grup hepsiden favorin? : cemre Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. C.tesi Şub. 21, 2009 12:17 pm | |
| ya biriniz bişe söylesenize bu kız neden benim yoladığım logyu filan kendi yolamış gibi gösteriyor | |
|
| |
babyoshy
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Nerden : ist. Sitemiz nasıl? : süper Grup hepsiden favorin? : yasemin Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Paz Şub. 22, 2009 9:05 pm | |
| gzl olmuslar elerinize saglik | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Paz Şub. 22, 2009 9:20 pm | |
| beğenmene sevindim cnm bunları ben yaptım | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. Paz Mart 01, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. C.tesi Mart 14, 2009 5:33 pm | |
| beğenmene sevindim umarım kullanırsın | |
|
| |
| Bu GüZeL SiTeYe İyİ BiR lOgO YaKıŞıR.. | |
|