Çocukluğunuzda böyle bir yere geleceğinizi hiç düşünür müydünüz?
Yadaçocukluğunuzdaki hayalleriniz nelerdir?
Gülçin: Ya tabi ki düşünüyorduk. Herkesin sen ne olacaksın dedikleri zaman, zaten
mikrofon olarak, her tür silindir şeklindeki eşyayı alıp şarkı söylemeye çalıştığım için böyle
bir hayalim vardı yani.
Hayatınızın filmi?
Gülçin: Hayatımın filmi diyemem.Zaten çok fazla film izlemeyi sevmiyorum. Eren gibi ilgim
yok. Ama dans filmlerini izlemeyi daha çok seviyorum.
En son okuduğunuz kitap?
Gülçin: Ben de en son Da Vinci Şifresi’ni yarıda bıraktım. Sonlarına biraz gelmiştim
bıraktım okumadım.
Neden yarıda bırakılıyor bu kitaplar?
Gülçin: Çünkü vakit yok.
Sizi tanımakla başlayalım...
Gülçin: 20 yaşındayım. Mimar Sinan Üniversitesi'nde bale okuduktan sonra üniversitede
modern dans bölümüne geçtim.
Grubun adı neden Hepsi?
Gülçin: Daha da açarsak; hepsi akademik bale temelli dansçılar, hepsi dans ediyor, hepsi
şarkı söylüyor, hepsi arkadaş, hepsi birlikte büyüdü.
Neden R&B'yi tercih ettiniz? Pop müzik yapmanız belki albüm satışlarınızı daha
yükseltebilecek bir seçenek olurdu.
Gülçin: Yıllardır bu müziği dinliyoruz. Vokal yapmayı seviyoruz ve R&B de bizim vokal
anlayışımızı içeren bir müzik tarzı. Yapmak istediğimiz tek müzik R&B idi. Böylece
Türkiye'deki ilk R&B albümünü de biz yapmış olduk. Çocukluk hayalimiz gerçek oldu.
"Hocalarımızın bizi görmek istediği yer AKM sahnesi, konser sahnesi değil"
Sizin şarkılarınızın Türkçe olmasının dışında diğer R&B parçalarından ne farkı var?
Gülçin: Türk ağırlıklı R&B yapmaya çalıştık. R&B'ye güzel tatlar kattık. Yurtdışında Hint
müziğini bile R&B ile karıştırdılar. Biz de bazı parçalarımızda darbuka, ney ve tef
kullandık. Bir parçamızda da tango ile R&B'yi birleştirdik.
YENİ YILDA NOEL ANNE OLSA NE YAPARDI:
Bütün çocukların dileklerini bilme yeteneğine sahip olmak isterdim ve
bir sihirle dileklerini gerçekleştirmek isterdim