Şüphesiz ki şuan tüm Hepsi fanlarını düşündüren tek bi durum var o da Gülçin’in bazı konserlere katılmayacağı..Kimisi anlayışla karşılar, kimsi büyük tepki verir bu tamamen size kalmış ve sizin düşünceniz..Belki de tepki verenler haklıdır konsere gidiyoruz ve gittiğimiz konser Hepsi Grubu konseri, Gülçin olmazsa Hepsi grubu konserine değil Eren, Yasemin ve Cemre isimli kişilerin şarkı söylediği herhangi bir konser olacak diye düşünebilirsiniz haklısınız da..Ancak kendi adıma gerçek bir fan olarak anlayışla karşılamayı tercih ediyorum..Her insanın kendine ait bir özel hayatı vardır ve özel hayatta bizi bazen karşı konulmaz olaylarsürükleyebilir..Gülçin’in bu sürükleniş içerisinde olduğunu ve istemeyerek konsere katılamayacağını düşünüyorum..Belkide bazılarınız benim hakkımda bu olaya pembe gözlüklerle bakıyosun, belkide konsere gitmeyeceksin o yüzden fazla önemsemiyosun diye düşünebilirsiniz..Hayır kesinlikle böyle birşey söz konusu değil..Eğer biz gerçek Hepsi fanlarıysak ve Hepsi Grubu’nu olumlu yönleriyle olumsuz yönleriyle kalbimizde yaşatıyorsak bazı aksaklıklara da göz yummalıyız, görmemezlikten gelmeliyiz..Bizim bu durum karşısında yapabileceğimiz en verimli en mantıklı şey bu olur..Aranızda illaki bana katılmayanlar, düşündüğümün tam tersini savunanlar olucaktır..Onları yadırgamam fikirlerine saygı duyarım ve aynı saygıyı da onlardan beklerim.. Evet yadırgamam ancak anlayışlı olmaları için tavsiyede bulunabilirim..Kiminizde Hepsi Grubu üyeleri “önce iş sonra aşk” dediler diye boşu boşuna kendinizi üzeceksiniz.. Ancak Gülçin’in yurtdışında bulunma sebebini hiç birimiz bilemeyiz..Kızlarla bağlantısı olanlar hariçç..Kendinizi kulaktan dolma bilgilerle; dergilerde sevgilisinin yanına gitti, yok şu sitede şöyle yazıyo şu sitede böyle yazıyo diye de avutmayın emin olun ki o bilgilerin kanıt sunulduğunu göz önünde bulundurarak %90 ‘ının yalan olduğunu söyleyebilirim..