| BENİMLE SOHBET | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: BENİMLE SOHBET Perş. Ocak 15, 2009 9:52 pm | |
| |
|
| |
(...BÜŞRA_CK...) ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Sitemiz nasıl? : BENİM SİTEM OLDUĞU İÇİN ÇOK GÜZEL :) Grup hepsiden favorin? : CEMRE Kayıt tarihi : 27/08/08
| |
| |
[Miss quéén] ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Nerden : istanbul Sitemiz nasıl? : İdare étméyé çalışıyor bu site ben admin olmayınca.... Grup hepsiden favorin? : gülçin ayrı ama hepside süperr Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Cuma Ocak 16, 2009 12:14 pm | |
| neden 3 mesajLa admin oLabiLdin? | |
|
| |
[...RitüeL...] ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 28 Nerden : ist Sitemiz nasıl? : ck gsl Grup hepsiden favorin? : cemre&eren Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Cuma Ocak 16, 2009 1:34 pm | |
| cnm bunu sorular bolumune de sormussun ztn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Cuma Ocak 16, 2009 8:31 pm | |
| iyiyim buşram
121 pek fazla mesaj sayılmaz değil mi bence mesajlada ilgisi yok adminligin Edit:ROSECHİNELLA
En son Rosechinella tarafından Paz Ocak 18, 2009 3:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yazım hataları) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET C.tesi Ocak 17, 2009 11:40 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET C.tesi Ocak 17, 2009 10:03 pm | |
| |
|
| |
[Miss quéén] ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Nerden : istanbul Sitemiz nasıl? : İdare étméyé çalışıyor bu site ben admin olmayınca.... Grup hepsiden favorin? : gülçin ayrı ama hepside süperr Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET C.tesi Ocak 17, 2009 10:25 pm | |
| - Emo demiş ki:
- iiyim busram ve ben dilayı gordum istersen resmini çekmiştim bulursan gonderirim
121 pek fazla mesaj sayılmaz dimi hem mesajlada ilgisi yok adminligin o zaman herkes admin olurdu? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET C.tesi Ocak 17, 2009 10:29 pm | |
| Sitedeki Değişikliklere Bakarsanız Neden Admin Olduğumu Anlarsınız Edit:ROSECHİNELLA
En son Rosechinella tarafından Paz Ocak 18, 2009 3:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yazım hataları) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Paz Ocak 18, 2009 4:37 pm | |
| sadece sitede değişiklikler yaparak admin olmakta insanın kulağına biraz farklı geliyor o zaman bizde yaparız Rosechinella nında dediği gibi o zaman herkes admin olurdu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Salı Ocak 20, 2009 4:10 pm | |
| YA GICIGINIZMI VAR BANA HEM MADEM YAPARDIN NEDEN GELDİGİMDE SİTE BOLEYDİ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Salı Ocak 20, 2009 7:04 pm | |
| onu ben nereden bileyim ben geldiğim zaman bu site aynen böyleydi şimdide böyle cnm sadece logo değişti o kadar ben daha başka bir değişiklik görmüyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BENİMLE SOHBET Çarş. Ocak 21, 2009 2:07 pm | |
| neyse artık olmaıcam zetn admın filan gobek at |
|
| |
| BENİMLE SOHBET | |
|