Misafir Misafir
| Konu: GrUpHEpSi İmZa aVi İsTeK Paz Ocak 25, 2009 4:22 pm | |
| Ad: Kimli: İmza mı avatar mı: Ne yassın: Ne renk yassın: Resim: NOT: Resim koymayana yapmam. |
|
Misafir Misafir
| |
(...BÜŞRA_CK...) ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Sitemiz nasıl? : BENİM SİTEM OLDUĞU İÇİN ÇOK GÜZEL :) Grup hepsiden favorin? : CEMRE Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: GrUpHEpSi İmZa aVi İsTeK C.tesi Ocak 31, 2009 5:39 pm | |
| Ad:büşra Kimli:sarp leventoğlu İmza mı avatar mı:imza Ne yassın:büşranın birtanesi Ne renk yassın:mor Resim:canımya sen koy lütfen | |
|
eRenPeLin ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 28 Nerden : istanbul Sitemiz nasıl? : süperr Grup hepsiden favorin? : eren Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: GrUpHEpSi İmZa aVi İsTeK Ptsi Şub. 02, 2009 12:30 pm | |
| buyur cnm yaptım pek güsel olmadı ama umarım beğenirsin: | |
|
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Sitemiz nasıl? : BENİM SİTEM OLDUĞU İÇİN ÇOK GÜZEL :) Grup hepsiden favorin? : CEMRE Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: GrUpHEpSi İmZa aVi İsTeK Salı Şub. 03, 2009 1:19 pm | |
| | |
|
AnGeL-gİrL ღ°•.♥.•°ღ MoDeRaTöRღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : söylemem Sitemiz nasıl? : harika Grup hepsiden favorin? : cemre Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: GrUpHEpSi İmZa aVi İsTeK Perş. Şub. 19, 2009 12:23 pm | |
| ya hırsızmısın kızım sen onu ben yapmıştım büşraya niye alıp kendin yaptın gibi gösteriyorsun ben sena bu konuyuda ben açtım | |
|
| |